Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Євген Кузик вимагає взяти до уваги потреби поліклінік Львова

Сьогодні, під час засідання постійної комісії охорони здоров'я та соціального захисту депутат фракції «Європейська Солідарність» Євген Кузик запропонував розглянути можливість перерозподілу додаткових коштів бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади, включивши до переліку потреби поліклінік Львова.

Напередодні комісія виїжджала у всі поліклініки міста для того, аби побачити, як вони працюють, вивчити потреби цих лікувальних закладів. Ми повинні зважати на усі медичні заклади Львова, а не лише на ТМО 1 і 2, - каже Євген Кузик.

«Ми чітко розуміємо, що наші поліклініки потребують додаткових капіталовкладень, ремонтних робіт, закупівлі техніки. А саме тому я вважаю, що ми повинні підтримувати абсолютно всі наші медичні заклади, аби вони розуміли, що місто цінує їхню роботу. Головне - це правильне співвідношення між абсолютно всіма медичними закладами Львова», - додав Кузик.

За словами депутата, обговорили також напрацювання щодо контакт-центру, за допомогою якого львівʼяни матимуть можливість оперативно записатися на прийом до лікаря.

«Ми планували створити єдиний контакт- центр для всього міста, аби пацієнт, який хоче записатися до вузького спеціаліста мав можливість обрати дату, час і куди саме звернутися найшвидше. Але, на жаль, як зʼясувалося, це потребує великих витрат. Тому ми оптимізували це рішення і вирішили, що працюватиме єдина база для усіх поліклінік, за допомогою якої представники реєстратури зможуть записувати пацієнтів у різні медичні заклади», - додав Євген Кузик.

Додамо, єдиний контакт-центр з відкритими реєстрами для львівʼян повинен запрацювати вже до кінця грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ