Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Євгену Захарову висловили свою підтримку правозахисники з різних країн світу

«Багато досвідчених правозахисників з різних країн світу надіслали листи на підтримку Євгена Захарова. Зокрема, голова Фонду Сахарова Єлена Боннер, перший Уповноважений з прав людини Російської Федерації Сергій Ковальов, один з авторів Конституції Польщі, експерт Ради Європи і член комітету ООН з соціальних, економічних та культурних прав професор Анджей Жепліньскі, голова Московської Гельсінської групи Людмила Алексєєва, також близько 300 українських і міжнародних правозахисних організацій, у тому числі такі всесвітньо відомі, як Міжнародна гельсінська федерація, Human Rights Watch та інші», – про сьогодні під час прес-конференції на тему «Захаров має стати омбудсменом» повідомив екс-голова Міжнародної амністії у Львові Андрій Павлишин.
«Сьогодні о 13 годині в Парижі (Франція) відбулася аналогічна прес-конференція на підтримку Євгена Захарова на посаду уповноваженого з прав людини», – додав Андрій Павлишин.
Нагадаємо, що 11 січня у Верховній Раді заплановано голосування, на якому депутати обиратимуть таємним голосуванням нового омбудсмена. Вибір стоятиме між двома кандидатурами – Ніни Карпачової та Євгена Захарова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ