Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Європейський тиждень підприємництва розпочато в Україні!

Протягом вересня-листопада 2018 року за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться Європейський тиждень підприємництва. Про це повідомили в прес-службі представництва ЄС в Україні.

На різноманітних подіях у 16 містах підприємці дізнаються, як вийти на міжнародні ринки, де знайти фінансові ресурси та як розвинути навички ведення бізнесу і покращити діловий клімат в країні.

«Одне з ключових завдань Європейського Союзу в Україні – створити належні умови для розвитку економіки та збільшення робочих місць. Ми всі знаємо, що розвиток малого та середнього бізнесу – найкращий спосіб створити робочі місця. Отже, ми фокусуємося на розвитку МСБ у більшості наших програм співробітництва. Ми відкриваємо Європейський тиждень підприємництва в Україні. Він доповнить програму заходів у країнах-членах ЄС і поєднає українську бізнес-спільноту з європейською», - підкреслив Хюг Мінгареллі, Голова Представництва Європейського Союзу в Україні. 

Зокрема, 5 жовтня у Харкові пройде велика дискусія від бізнес-портал  Delo.ua, «Бізнес Разом. Як вийти на європейський ринок». Там підприємці Харківської області зможуть отримати відповіді на питання куди , що і як експортувати та де зайти кошти на розвиток експорту. Щодо ділового клімату будуть спілкуватись 17 і 25 жовтня у Києві на спеціально організованих форумах. Де взяти гроші для свого бізнесу, підкажуть на воркшопах у п’яти містах – Тернопіль, Луцьк, Харків, Черкаси, Одеса. Там буде представлена програма підтримки бізнесу від Німецько-Українського фонду  та ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ