Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

#ИхТамНет: СБУ дає відповідь на російський флешмоб

Служба безпеки України приєднується до ініціативи російського МЗС, яке запустило флешмоб-плагіат #ИхТамНет. Про це повідомили 21 листопада у прес-центрі СБУ.

Під цим хештегом оприлюднюємо чергову добірку персональних даних найманців ПВК «Вагнера», які, зокрема, брали учать у бойових діях на українському Донбасі.

Спеціально для Марії Захарової – прізвища № 59, № 60 та № 61 російських «іхтамнетів», які загинули внаслідок «пригожинського наступу» 07.02.20018 у сирійському Дейр-ез-Зорі (попередні 58 оприлюднені на сайті СБУ). За «традицією» тіла загиблих були видані рідним тільки у квітні місяці, аби не заважати виборам президента РФ.

Немного ликбеза для русских – не ищите ихтамнетов там, где их нет, лучше заберите своих.

Довідково:

16 листопада прес-служба Міністерства закордонних справ Росії на своїй сторінці у Facebook опублікувала повідомлення про запуск флешмобу #ИхТамНет. Мета флешмобу поширювати інформацію про прояви ксенофобії і неонацизму в Україні.

"Після державного перевороту в 2014 році націоналізм, неприкрита ксенофобія і неонацизм міцно увійшли в політичний мейнстрім України".  "Неонацистські угруповання "Правий сектор", "Національний корпус", і "Свобода" не соромляться використовувати нацистську атрибутику, марширувати колонами українськими містами з расистськими гаслами", - йдеться у повідомленні.

"Давайте допоможемо київському режиму поглянути правді в очі і почнемо відзначати хештегом #ИхТамНет свідоцтва прояву ксенофобії і неонацизму", - заявили в МЗС РФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ