Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юнаки КІВС "Енергія" вийшли у плей-оф Кубка України U-17

КІВС "Енергія" U-17 стартувала з двох перемог у фінальній частині Кубка України.

Сьогодні, 22 січня у Херсоні взяла старт фінальна частина Кубка України з футзалу серед юнаків 2002 р.н. Наш клуб на цих змаганнях представляє команда гравців 2002-2003 р.н (тренери - Назар Станкевич та Юрій Шукатка).

Перший матч

Сьогодні на команду одразу очікували два матчі. У першому протистоянні львів'яни зустрілись із енергодарським "TемпЗАЕС". Із цим суперником "енергетики" зустрічались у минулому розіграші юнацької Екстра-ліги. Гра підопічних Ігоря Черненка не стала несподіванкою для нашої команди, яка з перших хвилин захопила ініціативу у матчі. Перевага наших гравців поступово почалась втілюватись у забиті м'ячі. Спочатку Андрій Саламаха відкрив лік забитим голам КІВС "Енергії" у Кубку України.

Після цього «енергетики» дозволили собі дещо розслабитись, за що одразу поплатились. "Темп" простим розіграшем стандарту зрівняв рахунок. Рівність рахунку не протрималась довго, Віктор Русин сильним ударом зі штрафного знову вивів КІВС вперед. Розуміючи, що наступна подібна помилка може призвести до непередбачуваних наслідків, гравці "Енергії" більше не дозволили собі подібного.

У другому таймі перевага львів'ян стала більш, ніж переконливою. Впродовж тайму Ігор Тимців двічі змушував голкіпера запоріжців капітулювати. Все на що спромігся суперник так це під завісу матчу забити вдруге. В підсумку переконлива перемога КІВС "Енергії" - 4:2.

КІВС "Енергія" - "Темп-ЗАЕС" — 4:2

"Енергія": Грицків (Чудний) - Квасній, Саламаха, Данилович, Тимців - Романчукевич, Хорош, Русин, Лютий;

Голи: Тимців(2), Саламаха, Русин.

Другий матч

В разі перемоги у другому матчі «енергетики» гарантували собі місце у плей-офф. Суперником КІВС "Енергії" була одна із команд-господар фінальної частини Кубка - "Освіта-Продексім-2003". Херсонцям відступати було нікуди, для того би продовжити боротьбу за трофей їм потрібна була лише перемога. Проте суттєвої боротьби у цьому протистоянні не вийшло. Підопічні Станкевича та Шукатки вкотре нав'язали свою гру, змусили суперника постійно думати про захист власних воріт.

На перший план вдалої гри львів'ян вийшла якість виконання стандартних положень, завдяки яким наша команда забивала свої м'ячі. Вже ближче до завершення матчу зелено-білі віддали ініціативу і зіграли на контратаках, які також принесли результат.

В підсумку ще одна перемога із більш переконливим рахунком - 6:2, яка дозволила нашій команді очолити турнірну таблицю своєї групи. Такий ж доробок залікових пунктів і в ще однієї команди - "Іллічівця". І саме з цим колективом "Енергія" розіграє місце, з якого виходитиме у стадію плей-офф.

КІВС "Енергія" - "Освіта-Продексім-2003" — 6:2

"Енергія": Грицків (Чудний) - Квасній, Саламаха, Данилович, Тимців - Романчукевич, Хорош, Русин, Лютий;

Голи: Тимців(2), Хорош(2), Романчукевич, Лютий;

Попередження: Хорош

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ