Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Юрій Доскіч відвідав Самбірську швейну фабрику

«Виробництво, яке дає людям роботу на місцях - потрібно розвивати». Про це під час візиту на Самбірську швейну фабрику зазначив кандидат у депутати до Верховної ради України по 125 одномандатному виборчому округу Юрій Доскіч.

«Справжнє виробництво товарів - це те, що дає реальне надходження до бюджетів громад, - каже пан Доскіч. - Те, що створює робочі місця і те, що зміцнює нашу країну! Добрим прикладом такого розвитку є Самбірська швейна фабрика», - зазначив він.

За словами працівників фабрики, знайти роботу в районі – не просто. Також важливим є належні умови праці та конкурентна заробітна плата. Так як підприємство працює успішно, є замовлення - люди задоволені.  

«Як підприємець-виробничник, я розумію, що нині не просто вести бізнес. Особливо, якщо сусідні держави пропонують більш високі заробітні плати для українців, і пропозицій для роботи є вкрай багато. Саме тому ми маємо створити механізм, який залучатиме інвестиції на територію нашого округу, щоб створювати більше таких підприємств», - підсумував кандидат у народні депутати Юрій Доскіч.

Нагадаємо, раніше Юрій Доскіч запропонував розвивавати здібності учнів та студентів. Суть проекту полягатиме у тому, аби молоді і талановиті люди безкоштовно навчалися у Tech StartUp School при Львівській політехніці, створювали власні проекти і реалізовували їх у своїх містах та селах. Технології дозволяють це робити. Початок проекту заплановано з Турківського, Старосамбірського, Сколівського районів та м.Самбора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ