Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

З 1 квітня припиняється бюджетне фінансування закладів охорони здоров’я

У п’ятницю закінчилося контрактування закладів із НЗСУ. З 1 квітня припиняється бюджетне фінансування закладів охорони здоров’я, фінансування яких передбачається через НСЗУ. Про це учора, 2 березня, під час засідання Правління Громадської ради при Львівській ОДА повідомив керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько, передає кореспондент Гал-інфо.

«Фактично до кінця цього тижня ми будемо бачити реальний фінансовий ресурс. Всі установи, що переведено у НКП, подались на фінансування згідно із пакетами служби здоров’я», - сказав Андрій Васько.

За його словами, новий механізм фінансування виведе на позитивні показники ті лікарні, які лікують велику кількість пацієнтів.

«Лікарні, що не мають пацієнтів, будуть у збитках, адже Національна служба здоров’я не фінансуватиме їх», - зазначив Андрій Васько.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у питанні призначення директора комунального некомерційного підприємства ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "ОХМАТДИТ" компромісу не знайшли.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ