Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У питанні керівника дитячої лікарні ОХМАТДИТ компромісу не знайшли, - Собко

У питанні призначення директора комунального некомерційного підприємства ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "ОХМАТДИТ" компромісу не знайшли. Про це учора, 2 березня, під час засідання Правління Громадської ради при Львівській ОДА повідомив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, передає кореспондент Гал-інфо.

За його словами, призначення на посаду керівника дитячої лікарні переможниці відкритого конкурсу Олександри Бурди має йти "у пакеті із заступниками".

"Вона має бути підсилена молодими заступниками. Наразі у цьому питанні компромісу не знайдено", - сказав Іван Собко.

Як зазначив перший заступник голови Львівської облради Богдан Гагалюк, Олександра Бурда стала єдиним претендентом на посаду, якого наразі не затвердили на сесії ради.

Він наголосив, що молоді та перспективні заступники дадуть можливість лікарні увійти в реформу та стати успішною.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, 23 січня, відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на заміщення посад керівників закладів охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємств Львівської обласної ради, на якій обрали переможця конкурсу на посаду генерального директора КНП ЛОР "Львівська обласна дитяча лікарня "ОХМАТДИТ".

Комісія одноголосно рекомендувала на цю посаду Олександру Бурду.

Нагадаємо, що на цю посаду претендувала лише вона. Після погодження конкурсною комісією її  кандидатуру мали затвердити депутати на сесії Львівської обласної ради.

Натомість на сесії Львівської облради, 11 лютого, депутати перенесли це призначення. Тоді Богдан Гагалюк висловив зауваження і повідомив, що Олександра Бурда має додатково представити бачення модернізації колективу лікарні.

Як повідомляло Гал-інфо раніше,  лікарня "ОХМАТДИТ” отримала сучасне кардіологічне обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ