Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 квітня у Львові буде відновлено рух експресу Аеропорт-Залізничний вокзал

1 квітня у Львові знову почне курсувати автобусний експрес-маршрут сполученням аеропорт «Львів» – Головний залізничний вокзал, - інформує прес-служба МА "Львів".
З 1 квітня у Львові буде відновлено рух експресу Аеропорт-Залізничний вокзал

Рішення про його відновлено було прийнято на прохання керівництва МА "Львів" ім. Данила Галицького.

Рішення про його поновлення сьогодні, 22 березня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради. Як йдеться у документі, його будуть виконувати на тих же у мовах, що й минулого року.

Експрес-автобус їздитиме за таким маршрутом: вул. Любінська (аеропорт) – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Городоцька – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – вул. Народна – вул. Любінська – вул. Любінська (аеропорт).

На маршруту буде один низькопідлоговий автобус, що курсуватиме від аеропорту один раз в годину з 10.30 по 20.30. Проїзд коштуватиме 20 грн.

Нагадаємо, цей маршрут діяв минулого року від квітня протягом восьми місяців. В листопаді на період зимової навігації виконання рейсу було призупинено.

Нещодавно керівництво аеропорту "Львів" звернулося в ЛМР з проханням відновити цей маршрут з 1 квітня, коли починається літній період і суттєво зростає кількість рейсів.

Згідно з рішенням виконкому, цього року маршрут курсуватиме до 31 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ