Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 січня Укрпошта оновить тарифи на поштові відправлення

1/2
У зв’язку зі спрощенням тарифної сітки та змінами собівартості послуг з 1 січня 2018 року Укрпошта оновлює низку тарифів на відправлення внутрішньої кореспонденції. Про це повідомила прес-служба Укрпошти.

Відповідно до змін, універсальну послугу пересилання посилок без оголошеної цінності, тарифи на яку затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, покладено в основу тарифної сітки послуги «Укрпошта Стандарт». Тобто якщо клієнт забажає відправити посилку без оголошеної цінності масою до 10 кг, то ця посилка буде оформлена як відправлення «Укрпошта Стандарт», а її вартість розрахована за універсальним тарифами. Таким чином процес відправлення посилки стане простішим як для клієнта, так і для оператора відділення.

Також зменшиться кількість тарифних зон та зміниться порядок розрахунку тарифів на такі посилки, що дозволить запропонувати клієнтам більш доступні та конкурентні послуги за рахунок зниження вартості на посилках більшої ваги.

Разом з оновленням послуги «Укрпошта Стандарт», відбудуться оновлення тарифних зон для послуги «Укрпошта Експрес».

Завдяки оновленню тарифи на пересилання відправлень стануть простішими та більш зручними для клієнта. Такі зміни дозволять оптимізувати витрати на надання послуг поштового зв’язку та підвищити заробітну плату поштовикам (витрати на оплату праці у структурі собівартості послуг складають до 70%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ