Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

З квартири львів'янина винесли золота на 400 тис. грн

Львівські поліцейські викрили «гастролера», причетного до квартирної крадіжки. З помешкання потерпілого зловмисник викрав ювелірні вироби на загальну суму в понад 400 000 гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції звернувся 44-річний львів’янин. За словами чоловіка, в його помешкання проникла невідома особа і викрала звідти ювелірні вироби загальною вартістю більш ніж 400 000 гривень.

«Ми встановили особу чоловіка, причетного до крадіжки. Ним виявився 33-річний житель Запорізької області. Він проник у помешкання, підібравши ключ до замка на вхідних дверях», - повідомив заступник начальника Сихівського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Речові докази у зловмисника вилучено. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу Розслідування триває. Проводиться перевірка на причетність «гастролера» до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ