Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З Львова до Італії почне літати нова авіакомпанія

Італійська авіакомпанія Ernest Airlines цього року почне польоти з київського аеропорту Жуляни в Бергамо і Неаполь, а також зі Львова в Бергамо, Венецію і Неаполь, - Економічна правда.

Польоти з Києва в Бергамо почнуться з 4 грудня, а в Неаполь - з 9 грудня і будуть виконуватися два рази на тиждень по понеділках і суботах.

В період новорічних свят авіакомпанія тимчасово додасть третій рейс по середах.

Рейси зі Львова до Бергамо стартують з 20 жовтня, а до Венеції і Неаполя - з 8 грудня. За всіма трьома напрямками польоти будуть виконуватися два рази на тиждень по п'ятницях з неділях.

Квитки на нові рейси вже у продажу за ціною від 50 євро в одну сторону або від 100 євро туди-назад на сайті авіакомпанії.

В ціну входить перевезення ручної поклажі вагою до 10 кг і з габаритами до 55х35х25 см.

Перевезення багажу до 15 кг обійдеться в 8 євро при оплаті заздалегідь. Якщо вага багажу становитиме 15-20 кг, то багажний збір становитиме 14 євро, а для валізи вагою 20-25 кг перевезення в багажі обійдеться в 19 євро при оплаті заздалегідь. У разі, якщо перевезення багажу оплачуватиметься в аеропорту, авіакомпанія буде стягувати підвищений збір.

Ernest Airlines є невеликою авіакомпанією з албанськими корінням і флотом з двох літаків A320 і A319. В даний момент авіакомпанія виконує польоти зі столиці Албанії Тірани в кілька міст Італії.

Раніше аеропорт Львів повідомляв, що хотів би залучити ірландську авіакомпанію "Aer Lingus" для бюджетних перельотів на далекомагістральних рейсах.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ