Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку року на Львівщині виявили 6 застарілих боєприпасів

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, з початку 2020 року на Львівщині вже виявили 6 застарілих боєприпасів.

15 січня фахівцями піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком авіаційну бомбу АО-10 часів ІІ Світової війни. Боєприпас був виявлений в сел. Брюховичі Львівської міської ради на вул. Невеличука,58 під час прогулянки лісом.

Цього ж дня, о 15:44 о Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Яворів під час земляних робіт в полі, на відстані 350 м від житлових будинків та 250 м від об’їзної дороги виявлено предмет ззовні схожий на боєприпас часів ІІ Світової війни. Рятувальники ідентифікували предмет як 152-мм артилерійський снаряд часів минулих Світових війн. Станом на 9:00 16 січня рятувальники проводять роботи по знешкоджуванню боєприпасу.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

(Фото артилерійського снаряду виявленого в м. Яворів)

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, нещодавно у Брюховичах поблизу житлового будинку виявили ручну гранату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ