Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку року на Львівщиніі виявлено 190 вибухонебезпечних предметів

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/2
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, з початку року на території Львівської області виявлено 190 вибухонебезпечних предметів.

Так, 15 квітня о 16:06 до Служби порятунку "101"надійшло повідомлення, що в с. Завишень Сокальського району під час прогулянки полем виявлено 2 артилерійські снаряди часів Другої світової війни. І вже 16 квітня піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпаси вилучено та знищено встановленим порядком.

Також 16 квітня о 10:35 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Янгелівка Буського району під час прогулянки, в лісі виявлено 2 предмети ззовні схожі на артилерійські снаряди часів Другої світової війни. За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Цього ж дня о 12:51 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Чижиків Пустомитівського району під час земляних робіт виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський постріл часів Другої світової війни. За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

До надзвичайників о 13:20 надійшло ще одне повідомлення, що в с. Добрячин Сокальського району під час земляних робіт, на відстані 15 м від житлових будинків та 25 м від дороги, виявлено 75 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. О 17:00 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком.

О 13:42 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с.Дуб’є Бродівського району під час проведення земляних робіт на власній присадибній ділянці виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує мешканцям області, що у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!!

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у річці на Львівщині виявили тіло мертвого чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ