Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку року в Україну не пустили 25 росіян

​Як повідомили Гал-інфо в пресслужбі Державної прикордонної служби України, у новому 2022 році кордон України перетнули понад 140 тис. осіб.

З початку 2022 року прикордонники пропустили через державний кордон на в’їзд та виїзд усього більше 141 тис. осіб, а також 23,7 тис. транспортних засобів.

Відмовлено у пропуску 97 іноземцям, з них 25 – громадяни РФ.

Прикордонні наряди затримали 10 осіб за незаконне перетинання та спробу незаконного перетинання державного кордону поза пунктами пропуску.

З використанням програмного забезпечення SafeBorder з початку 2022 року прикордонники перевірили понад 24 тис. COVID-19-сертифікатів, виявили 6 підроблених (3 – в ОКПП «Київ» та 3 в пунктах пропуску Південного регіонального управління).

В пунктах пропуску прикордонники вручили 24 правопорушникам копії постанов про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі.

Найбільше таких постанов вручено на кордоні з Молдовою – 17. Решта - на кордоні з Білоруссю, РФ, Польщею та в аеропортах «Бориспіль» і «Одеса».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ