Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З помешкання Івана Деньковича вкрали золотий значок ВО «Батьківщина»

З помешкання голови ЛОО ВО «Батьківщина» Івана Деньковича викрали золотий значок у вигляді емблеми політичної партії «Батьківщина» — повідомив «Гал-info» Іван Денькович.
З помешкання голови ЛОО ВО «Батьківщина» Івана Деньковича викрали золотий значок у вигляді емблеми політичної партії «Батьківщина» — повідомив «Гал-info» Іван Денькович. За його словами, близько десятка таких значків на замовлення голови обласної організації партії  кілька місяців тому виготовила одна із львівських ювелірних фірм.
Цікаво, що Іван Денькович не знає, що ще, крім золотого значка ВО «Батьківщина», забрали зловмисники під час пограбування його квартири вночі напередодні 7 січня 2006 року.
«Вкрали ще гроші, якісь коштовності, але я не знаю, скільки саме. Чесно кажучи, я навіть не маю часу зараз цим займатися, адже треба вирішувати багато партійних справ, зокрема, займатися формуванням місцевих виборчих списків. Одразу після пограбування ми звернулися до правоохоронців, отож нехай вони і розслідують справу», — зазначив Іван Денькович.
Нагадаємо, в ніч на 7 січня, зловмисники пограбували помешкання Івана Деньковича, що на вулиці Володимира Великого, 37. В цей час голова ЛОО ВО «Батьківщина» перебував сім’єю у своїх батьків у Сколівському районі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ