Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

З середини березня у Львові викрадено 15 решіток дощоприймачів

З середини березня у Львові викрадено 15 решіток дощоприймачів: місто звернулося в поліцію щодо перевірки пунктів прийому металобрухту. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомила Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, впродовж 15-16 березня було вкрадено 11 решіток дощоприймачів на вул. Богданівська. Підрядна організація ТзОВ «Онур», яка виконує ремонтні роботи на цій вулиці, встановила нові решітки. Однак, вчора вночі, 4 решітки знову викрадено. Вартість одної решітки 3,5 тис. грн. Департамент надіслав звернення в поліцію щодо вжиття заходів для недопущення крадіжок та перевірки пунктів прийому металобрухту.

«Впродовж 15-16 березня було викрадено 11 решіток дощоприймачів на вул. Богданівська. З цього приводу ми скерували листи в поліцію. Також підрядна організація ТзОВ «Онур», яка виконує ремонтні роботи на цій вулиці, в понеділок і вівторок встановила нові решітки. Однак, сьогодні вночі, 4 решітки знову викрадено.

Тому, ми надіслали чергове звернення в поліцію щодо вжиття усіх необхідних заходів для недопущення крадіжок та перевірки пунктів прийому металобрухту. Вартість однієї решітки становить 3,5 тис. грн. Відповідно, повторне встановлення решіток, через крадіжки, завдає збитків місцевому бюджету Львова», - розповіла Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ