Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З Шанхаю до Києва запланований чартерний авіарейс

Як інформує прес-служба посольства України в Китаї, авіарейс Шанхай-Київ заплановано на 17 травня 2020 р.

Посольством України в КНР досягнуто згоди з авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» про виконання спеціального чартерного рейсу за маршрутом Шанхай-Київ, який за інформацією МАУ відбудеться о 12:35 17 травня ц.р. Квитки на рейс можна придбати через мобільний додаток «МАУ» або ж на сайті перевізника.

Повідомляємо, що на вимогу міграційної служби КНР, всім пасажирам планованого авіарейсу, у яких вичерпався термін дії візи, необхідно невідкладно звернутися до підрозділу міграційної поліції за місцем проживання, інформувати співробітника поліції про свій намір залишити територію КНР 17 травня та отримати від нього підтвердження такої можливості.

У разі проблем – одразу ж телефонуйте на «гарячі лінії»:
- Посольства (+86) 137 0123 0647,
- Генерального консульства України в Шанхаї (+86) 138 1631 8830,
- чи Генерального консульства України в Гуанчжоу (+86) 185 2043 7737,
в залежності від місця вашого проживання.

Увага! Всі особи які планують в’їхати в Україну та дали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу «Дій вдома», можуть проходити 14-денну самоізоляцію за місцем проживання/перебування. Просимо громадян, які не надали такої згоди, й, отже, підлягають госпіталізації до визначених закладів обсервації, нотифікувати Посольство України в КНР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ