Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

З Сум “Кажани” повертаються з двома перемогами

У Сумах завершилися матчі сьомого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд між ВК «Барком-Кажани» та ВК «ШВСМ-CумДУ».

Рахунок першого матчу – 3:0 (25:21, 25:17, 26:24) на користь «кажанів». Львівська команда приїхала у Суми перемагати. Тож своє бажання хлопці продемонстрували у всіх трьох партіях. Попри намагання фактично вигризти перемогу у лідера Чемпіонату України, господарі паркету не змогли цього зробити. У останній партії першого дня сумчани впритул наблизились до такого жаданого результату. Але з відривом у два очка (26:24) таки поступились «кажанам».

Друга гра також принесла львівській команді перемогу. Щоправда, до свого активу господарі теж записали бали.  Цього разу сумчанам вдалось перемогти у другому сеті -25:17. І це при тому, що стартували «ШВСМ-СумДУ» з явний відривом (16:25). Але на цьому перемоги сумчан завершились. До кінця матчу підопічні Угіса Крастіньша впевнено тримали лідерство. Рахунок гри – 3:1 (16:25, 25:17, 18:25,14:25) на користь «кажанів» .

Відтак, львівська команда додала до свого активу шість очок. Загалом за підсумками 14 зіграних матчів Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги,  у «кажанів» 38 очок, 13 перемог і одна поразка. «Кажани» і далі очолюють турнірну таблицю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ