Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За добу у Львові патрульні виявили двох осіб у розшуку

Як інформують у прес-службі Патрульної поліції львівської області, 9 квітня у Львові патрульні виявили на вулиці двох осіб у розшуку.
За добу у Львові патрульні виявили на вулиці двох осіб у розшуку
За добу у Львові патрульні виявили на вулиці двох осіб у розшуку

Шевченківський екіпаж патрульної поліції, під час патрулювання на вулиці Мазепи побачив чоловіка, який різко змінив напрямок руху при появі службового автомобіля поліції. Його вирішили наздогнати та перевірити в базі даних. Під час розмови з інспекторами громадянин дуже сильно хвилювався. Ліву руку чоловік стис в кулак та відмовлявся показати, що він має при собі. В момент даний громадянин поклав собі до рота те, що мав в долоні, та почав втікати. Проте далеко втекти не вдалося, патрульні його затримали. Виявилося, що 28-річний чоловік перебуває в активному розшуку в сусідній області. Його передали слідчим.

Сьогодні вночі, на вулиці Залізничній, патрульні побачили підозрілого чоловіка, який спробував уникнути зустрічі з офіцерами поліції. Його зупинили. Заборонених предметів чоловік при собі не мав, проте перевірка в базі показала, що він у розшуку. 36-річного чоловіка передали оперативному черговому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ