Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За добу українська авіація завдала 10 ударів по зосередженнях противника

Авіація сил оборони за добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника та 1 - по зенітно-ракетному комплексу ворога. Про це повідомили 30 червня на Facebook-сторінці Генштабу ЗС України.
Фото: Генштаб ЗС України

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 6 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, 3 склади боєприпасів, 24 артилерійських засоби на вогневих позиціях та станцію РЕБ окупантів.

Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по території України, застосувавши 4 зенітні керовані ракети із ЗРК С-300 та 13 іранських ударних БпЛА “Shahed-136/131” по військовим та інфраструктурним об’єктах у Запорізькій області. Силами та засобами Сил оборони України знищено 10 із 13 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”.

Загалом, протягом доби противник завдав 8 ракетних та 34 авіаційних удари, здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені мирні люди, пошкоджено понад 20 цивільних житлових будинків та навчально-виховний комплекс.

Дратує, коли кажуть, що наступ повільний - Залужний

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, українські сили перехопили стратегічну ініціативу й наступають на всіх напрямках, на сході бійці впевнено рухаються флангами навколо Бахмута.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ