Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На лікування за кордон направлять 6 постраждалих, унаслідок авіатрощі в Броварах

На лікування за кордон будуть доставлені шестеро постраждалих в трагедії, що сталася 18 січня у Броварах.
Фото: Associated Press

Про це в етері загальнонаціонального телемаратону сказала заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак, передає Укрінформ.

«Ми готуємо 6 пацієнтів з опікового центру, це діти й дорослі, для подальшого лікування за кордон. Буквально з перших годин після трагедії активно зголосилися опікові центри з Польщі, Австрії, Чехії та США”, — сказала Микичак.

Вона нагадала, що внаслідок падіння гвинтокрила в Броварах у середу, 18 січня, постраждали 25 людей, 11 з них — діти. Їх госпіталізували в міську лікарню Броварів, а також в опіковий центр Києва. Кілька пацієнтів отримали меддопомогу амбулаторно.

Наразі, за словами заступниці, станом на ранок 19 січня ніхто з них не перебуває у важкому стані, всі госпіталізовані отримують лікування згідно з протоколами.

Нагадаємо, 18 січня в Броварах на Київщині поряд із дитячим садком та житловим будинком упав гелікоптер. Внаслідок авіакатастрофи загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович. У Службі безпеки України назвали три основні версії падіння гелікоптера: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера, умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ