Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

За львівськими хокеїстами стежать клуби з Білорусі та Росії

Хокеїсти з дитячої «Галичини» повернулися з Києва, куди їх запросив позмагатись дитячий склад столичного «Сокола». Перший матч галичани програли, оскільки на лід стали майже одразу по прибуттю потягом до Києва. Однак, друга гра завершилась перемогою хокеїстів з Львівщини, повідомили у команді.

Тепер дитячий склад відомого хокейного клубу чекають на Львівщині – на Льодовій арені у Новояворівську. Тут з 3-го по 6-те березня відбудеться міжнародний хокейний турнір, присвячений 20-й річниці Незалежності України. Окрім команди з Львівської області та Києва на турнір прибудуть команди з Бреста (Білорусь), Москви (Росія) та Сянок (Польща).

Крім того, 17-го березня до Новояворівська приїде на товариський матч дитяча хокейна команда з Варшави, яка воліє позмагатись із сильним суперником. Зважаючи на важливість матчів, юні хокеїсти тренуються в посиленому режимі – по 4-5 разів на тиждень. У планах Львівської федерації хокею – участь дитячої «Галичини» у Всеукраїнському юніорському хокейному чемпіонаті з наступного сезону.

Варто зауважити, що хокеїстів з «Галичини», народжених у 2001 і 2002 роках, вже запрошують до команд з Бреста і Москви. Відомо, що російська та білоруська хокейні ліги перебувають на вищому, аніж в Україні рівні, тож запрошення українських дітей свідчить про високу оцінку галицької школи хокею.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ