Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За мотивами "Мавки" знімуть анімаційний серіал

Український мультфільм "Мавка. Лісова пісня", що став однією з найуспішніших вітчизняних прем'єр часів повномасштабної війни та найкасовішим українським фільмом, стане основою для анімаційного серіалу.
Фото з відкритих джерел

Виробництвом 3D-мультсеріалу займатиметься студія Animagrad, що входить до Film.UA Group, разом з французькою компанією TeamTO, пише Variety.

"Дія фільму розгортається одразу після битви між людьми та лісовим охоронцем, яка сталася, коли решта лісових мешканців поринула у глибокий зимовий сон", – додала вона.

Серіал матиме 12 серій, у кожній з яких на Мавку та її друзів чекають нові випробування. На шляху головної героїні часто стоятиме чудовисько Чугайстер.

"Разом із жабокицем Квусем, Шумником Гуком та іншими мавками Мавка переживе несподівані, веселі, а часом і небезпечні пригоди в лісі. Намагаючись подбати про свій дім, вони досліджують його і відкривають безліч таємниць", – поділился Баранова.

Директорка анімаційного фестивалю "Лінолеум" Анастасія Верлінська додала, що рекордні касові збори "Мавки" показали, наскільки людям потрібні гарні історії.

"Разом з родиною, в оточенні близьких людей вони на годину-дві забувають про війну. Анімація – один з найкращих інструментів арт-терапії, але це не лише втеча. Це про опрацювання та осмислення подій, що відбуваються навколо. На цьому теж можна вчитися", – додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ