Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За минулу добу на Львівщині травмовані два пішоходи

За минулу добу на Львівщині травмовані два пішоходи – поліцейські встановлюють обставини подій. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівщини

Поліція Львівщини вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів. Бережіть життя та здоров’я!

Так, 29 березня, близько 15.30, у селі Коцурів Львівського району водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 23-річний місцевий житель, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 69-річну львів’янку. Внаслідок ДТП літна жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у реанімацію.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17.10 на вулиці Перемишльській у Самборі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Skoda Octavia», 48-річний мешканець Самбора, здійснив наїзд на пішохода, 13-річного жителя Закарпатської області. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ