Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За ніч у Львові випала тижнева норма опадів

За ніч у Львові випала тижнева норма опадів, снігоприбиральна техніка працювала всю ніч. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР


За даними департаменту житлового господарства та інфраструктури, вночі працювало 70 одиниць техніки, використали 371 м куб піскосуміші та 114 т солі. Зараз на вулицях працює 60 одиниць техніки, а також 40 мотоблоків. Це як комунальна, так і приватна техніка. Зранку у Львові на роботу вийшли 1165 двірників.

Зараз дороги міста продовжують посипати піском. В обід працюватимуть підмітальні машини, які зметуть сніг, що залишився.

«Усю ніч падав сніг. Працювали підмітальні машини, які обїжджали райони міста, але сніг був досить сильний. За ніч випало 12 см снігу, що більше тижневої норми опадів. Крім цього, зранку почав падати дощ, тому сніг став важким. Через це двірникам досить важко його прибирати. 

Зараз максимально працює техніка і посипає дороги, щоб сніг стопився. Також працюють мотоблоки і тракторці, щоб забрати «кашу», яка утворилась на дорогах. Коли двірники обігріються після ранкового прибирання, повернуться до роботи, щоб прибирати і посипати хідники. Зараз дороги є проїзні, є деякі локації, до яких маю зауваження, ми над ними працюємо. Усі голови районів також на роботі. До кінця дня будуть працювати і техніка, і двірники», – зазначила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. 

Нагадуємо, у Львові можна поспостерігати за роботою снігоочисної техніки на онлайн-карті. Врахуйте, що тут зазначена лише частина техніки, яка обладнана навігаторами. Додаткова техніка, яка залучена від підприємців, без GPS-трекерів, тож на карті не вказана.  Загалом до прибирання Львова залучили як комунальну техніку, так і приватних структур, з якими укладені відповідні угоди, на випадок снігопадів.

За словами Ірини Маруняк, завтра комунальні служби також матимуть робочий день.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ