Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За рік на Львівщині скоїли понад 1100 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків

Протягом 2012 року на Львівщині викрито та задокументовано понад 1100 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. Про це сьогодні, 3 січня, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області (за матеріалами УБНОН ГУМВС України у Львівській області).

Із них 14 злочинів пов’язаних із організацією або утримуванням місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Зокрема, 11 з них викрито та задокументовано в Львові: 3 - в Галицькому , 3 – в Франківському, 2 – в Сихівському, 1 – в Залізничному, 1 – в Личаківському та 1 – в Шевченківському районах. За цими фактами затримано 17 осіб.

Окрім цього за ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) викрито 412 злочинів, за ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) – 398 злочинів, за ст. 310 КК України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) – 215 злочинів, за ст. 315 КК України (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) – 2 злочини, за ст. 320 КК України (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) – 4 злочини, за ст. 321 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) – 16 злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ