Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За три тижні перевірок на Львівщині вилучено понад 30 кілограмів наркотичних речовин

Правоохоронці Львівської області вилучили понад 30 кілограмів наркотичних речовин за три тижні перевірки об’єктів, пов’язаних з наркотичними або лікарськими засобами, психотропними речовинами та прекурсорами – про це «Гал-іnfo» повідомив ЦГЗ УМВС України у Львівській області.
З незаконного обігу вилучено 30 кг 293 грамів наркотичних засобів та психотропних речовин, з яких 0,85 г героїну, 3,55 г – «екстазі», 296,1 г – марихуани, 37,11 г опію, 29 кг 955 г макової соломи та 51 т 281 кг прекурсору, 0,67 г «метадону». Також викрили та знешкодили одну нарколабораторію та один наркопритон.
Працівниками під час оперативних відпрацювань перевірено 183 медичних закладів, 205 закладів аптечної мережі, 15 промислових підприємств, діяльність яких пов’язана з прекурсорами, 43 підприємств, які здійснюють торговельну діяльність з прекурсорами. За три тижні виявлено та задокументовано 108 фактів незаконного обігу наркотиків, в тому числі шість випадків за порушення встановлених правил обігу наркотичних і лікарських засобів та прекурсору. За незаконні операції з наркотиками затримано 124 особи, з яких 17 раніше судимих та двох неповнолітніх.
ВБНОН ЛМУ УМВСУ у Львівській області та ВБНОН Шевченківського РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області під час проведення перевірки однієї з аптеки привуатного підприємства у м. Львові виявили порушення правил зберігання та продажу сильнодіючих препаратів "Сонату - КМП" 50 таблеток (вагою 20 гр.), "Сановану" 20 таблеток (вагою   5   гр.),   "Імовану"   10   таблеток   (вагою 3 гр.), "Карбомазепіну" 50 таблеток (вагою 20 гр.), "Фінлепсіну" 110 таблеток (вагою 67 гр.), "Гідазепану" 30 таблеток (вагою 10 гр.), „Дімедролу” 8 ампул (16 міліграмів), а також продажу їх без відповідного на це дозволу.  
Непоодинокі випадки зафіксовані працівниками УБНОН УМВСУ у Львівській області на великих підприємствах Львівщини, де під час перевірки було встановлено, що на території одного заводу зберігаються 51 т 181 кг сірчаної кислоти, яка є прекурсором і право на використання якої в господарській діяльності відсутня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ