Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За вбивства: Україна підготувала нові санкції проти 3000 осіб російського ВПК

Черговий великий пакет санкцій, до якого ввійшли особи з-поміж військового керівництва рф, підприємства/установи військово-промислового комплексу та пов’язані/афілійовані з постачанням російському ВПК компанії та фізичні особи, рекомендовано на розгляд РНБО.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Відповідне рішення ухвалене на засіданні Міжвідомчої робочої групи (МРГ) з питань реалізації державної санкційної політики під головуванням міністерки економіки України Юлії Свириденко.

«Військово-промисловий комплекс в надто закритій росії – дуже непростий кейс для вивчення. Зроблена велика робота, і я вдячна всім причетним. Бійцям на фронті, які захоплюють ворожу техніку та зброю, котру  ми можемо аналізувати, ідентифікуючи виробників. Представникам розвідувального співтовариства. Аналітикам наших силових структур, органів виконавчої влади, Секретаріату КМУ та Апарату РНБО. 

Завдяки їх праці сьогодні ми маємо пакет з понад 3 000 фізичних та юридичних осіб ВПК держави-терориста та постачальників російської армії, а також військового керівництва держави-терориста. А фактично – понад 3000 осіб, безпосередньо причетних до вбивств українців. І робота не припиняється  – триває підготовка ще одного пакету щодо російського ВПК», - зазначила Юлія Свириденко.

Санкції набудуть чинності після розгляду та ухвалення Радою національної безпеки та оборони та введення в дію рішення РНБО Президентом України Володимиром Зеленським. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ