Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За вихідні на Донбасі зафіксовано 235 вибухів, - ОБСЄ

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляють, що за минулі вихідні зафіксували близько 235 вибухів у Донецькій та Луганській областях, - УНІАН.

Про це йдеться у звіті місії за вихідні, який опубліковано сьогодні на сайті ОБСЄ.

"У Донецькій області у період з вечора 26 січня до вечора 27 січня Спеціальна моніторингова місія задокументувала менше порушень режиму припинення вогню, включаючи 68 вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (107 вибухів)", - сказано в звіті.

При цьому відзначається, що у період з вечора 27 січня до вечора 28 січня було зафіксовано більше порушень – 151 вибух. Зокрема, на Донеччині порушення були зафіксовані в районі Донецької фільтрувальної станції, Ясинуватій, Авдіївці, Світлодарську та Горлівці.

"У Луганській області у період з вечора 26 січня до вечора 27 січня СММ зафіксувала менше порушень режиму припинення вогню, включаючи 14 вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (24 вибухи)", - заявили спостерігачі.

Зокрема, у Луганську 27 січня вранці було зафіксовано 12 вибухів АТО з невстановленого типу озброєння. Також сказано, що наступної доби, з вечора 27 січня до вечора 28 січня СММ зафіксувала аналогічну кількість порушень, проте менше вибухів (2).

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ