Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За Винниками хочуть збудувати нову розв’язку за 24 млн грн

Служба автомобільних доріг у Львівській області розробляє проектну документацію капітального ремонту автомобільної дороги державного значення М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська на ділянці улаштування з’їзду на автомобільну дорогу загального користування державного значення М-06 Київ-Чоп для лівоповоротного руху за напрямками Тернопіль-ЧОП та Київ-Тернопіль, повідомили у службі.

Для розроблення проектної документації укладена угода з компанією ТОВ “Сінк плюс”. До 24 травня поточного року планується подати проект на експертизу. Орієнтовна вартість проекту становить 24 млн гривень.

Такий з’їзд є надзвичайно важливим для дорожньої інфраструктури, оскільки  ділянка автомобільної дороги вважається місцем концентрації ДТП. Будівництво  цього об’єкту забезпечить рух транспортних засобів за напрямками Тернопіль - Чоп та Київ - Тернопіль, завдяки їй покращиться видимість для водіїв. Загальна довжина ділянки становитиме 450 м.

Окрім будівництва автомобільної дороги, передбачається освітлення та організація дорожнього руху задля безпеки та комфорту учасників дорожнього руху на всій транспортній розв’язці.

В межах державного та місцевого бюджетів реалізувати проект планується в цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ