Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Захід" - переможець футзального чемпіонату серед органів військового управління

У понеділок, 18 грудня, завершився чемпіонат серед органів військового управління та військових правоохоронних органів Західного регіону України, який проходив під егідою Асоціації футзалу Львівщини. В універсальному спортивному залі «СКА» (вул. Генерала Грекова, 1) команди зіграли стикові матчі та фінал турніру.

У поєдинку за 7-8 місце перемогу над «ФПЗ» одержав «ЛОВК» – 5:2. Доволі запеклим видався поєдинок за 5-6 місце, де «НАСВ» здолав «ВКР СБУ» – 6:5.

У матчі за третє місце змагались «ДССТ» та «ВСП». У захопливому протистоянні «бронзу» вибороли представники військової служби правопорядку – 2:4.

Фінал турніру сповна виправдав своє реноме «головного матчу». У поєдинку між «Західним Кордоном» та «Заходом» перевага раз по раз переходила до різних колективів. Наприкінці двобою більшу жагу до перемоги все-таки продемонстрували представники команди «Захід», які зуміли переломати хід гри та вибороти золоті нагороди першості – 4:3.

 Після фінального матчу відбулася церемонія закриття турніру, на якій нагороджували команд та керівників органів військового управління пам’ятними призами від АФЛ (президент – Мирослав Хом’як). Окрім того, свої нагороди отримали найкращі гравці турніру.

Керівники команд відзначили високий рівень організації змагань та висловили сподівання, що наступного року кількість колективів, які захочуть брати участь у такому сильному чемпіонаті, суттєво збільшиться.

Futsal.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ