Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Захист портів, ситуація на фронті: Зеленський зібрав Ставку

Президент Володимир Зеленський 21 липня зібрав Ставку верховного головнокомандувача. Під час засідання обговорили, зокрема захист українських портів і ситуацію на фронті.
Фото з Facebook-сторінки Володимира Зеленського

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Продовжуємо системну роботу із захисту наших портів та інфраструктури зернової ініціативи. Розуміємо ризики, загрози, перспективи", — розповів Зеленський.

За його словами, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, командувач ВМС Олексій Неїжпапа та глава Мінрозвитку громад Олександр Кубраков отримали завдання підготувати комплекс дій для продовження роботи "зернового коридору".

Своєю чергою Міністерство закордонних справ має напрацювати аналогічні дипломатичні кроки, зазначив президент.

Глава держави поінформував, що стосовно ситуації на фронтах під час Ставки заслухали доповіді Залужного, командувачів напрямків Сирського і Тарнавського.

"Актуальна ситуація на полі бою. Глибока аналітична доповідь усіх наших розвідок щодо задумів противника на коротку й тривалу перспективу. Також — постачання, логістика, виробництво", — вказав Зеленський.

Окрім цього, військові, розвідка та прикордонники "тримають під пильним контролем" діяльність найманців приватної військової компанії "Вагнер" у Білорусі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ