Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Залужний заявив, що незадоволений роботою ТЦК

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що особисто він незадоволений роботою територіальних центрів комплектування (ТЦК).

За його словами, наразі деяких керівників ТЦК замінюють, а деякі залишають свої посади самі.

Про це Валерій Залужний сказав на пресконференції, пише Суспільне.

"Що стосується ТЦК, то їхньою роботою я поки незадоволений. Якби я був ними задоволений, я б зараз не обговорював питання цього законопроєкту. Я хочу, щоб люди, які там працюють, щоб вони розуміли, що це окрема спеціальність. За свої 30 років служби єдине де б я не хотів служити, то це в ТЦК", — сказав Залужний.

За словами головнокомандувача ЗСУ, для роботи у ТЦК "необхідно мати певний набір знань і навичок".

"І саме головне набір умінь, які дозволяють керівнику ТЦК виконувати свої обов'язки. Як ззовні, поза межами ТЦК, так і всередині цього організму. Але станом на сьогодні хочу сказати, що можливості по прийому особового складу територіальні центри комплектування не втратили. Ми прослідкували, щоб ті ключові посадовці які працюють над організацією цього процесу у ТЦК залишилися і продовжували свою роботу. Ми з цим завданням справимося. Що стосується керівників (ТЦК — ред.) — то робота продовжується. Станом на зараз ми деяких керівників замінюємо, а деякі залишають посади самі", — пояснив Залужний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ