Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Замість довгоочікуваного електронного квитка Львівавтодор вирішив оновити свій сайт

На Facebook-сторінці ЛКП "Львівавтодор" повідомили про запуск нового сайту даного комунального підприємства.

Попри те, що єдиною новиною, яку львів'яни вже декілька років очікують від ЛКП "Львівавтодор" є новина про багатостраждальний електронний квиток, автодорівці і на цей раз вирішили здивувати містян.

На цей раз покращення львів'яни отримали у вигляду нового сайту ЛКП "Львівавтодор".

"Відтепер наше комунальне підприємство має власний сайт - ультрасучасний та стильний дизайн, зручний інтерфейс та максимальна інформативність. Хутчіш переходьте за посиланням, щоб зацінити", - зазначено в повідомленні Львівавтодору.

Повідомляється, що на новому сайті зібрали максимум інформації про всі напрямки діяльності ЛКП “Львівавтодор”:  від впровадження електронного квитка “ЛеоКарт” до ремонту світлофорів, обслуговування паркувальних майданчиків, проведення реконструкцій і капітальних ремонтів вулиць міста тощо.

"Справжній калейдоскоп роботи і досягнень нашого підприємства", - похвалились в ЛКП “Львівавтодор”.

Як повідомили в ЛКП "Львівавтодор" новий сайт було розроблено працівниками підприємства. На нього витратили лише 320 грн за доменне ім'я.

З'ясувалось, що в даному ЛКП існують власні YouTube та Telegram-канали.

Нагадаємо, що ЛКП "Львівавтодор" досі не може знайти субпідрядника для надання послуг з керування інфраструктурою та ресурсами в хмарному центрі обробки даних (обслуговування даних електронного квитка, - ред). А також звинувачують концерн SoftServe та Mikroelektronika, що ті усунулись від роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ