Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Запобіжний захід підозрюваному військовослужбовцю залишено без змін

19 липня Львівський апеляційний суд розглянув у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері охорони Західного регіону на ухвалу слідчого судді від 7 липня 2023 року про обрання запобіжного заходу.
Львівський апеляційний суд

Відповідно до матеріалів справи, слідчий Другого слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Львові, за погодженням прокурора Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, звернувся з клопотанням про застосування щодо підозрюваного військовослужбовця запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Клопотання мотивує тим, що останній підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 426-1 КК України (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) у кримінальному провадженні від 28 червня 2023.

Ухвалою Личаківського районного суду міста Львова від 7 липня 2023 року задоволено частково клопотання слідчого та обрано підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів. Визначено заставу в розмірі 214 720 гривень. У випадку внесення застави на особу покладається ряд відповідних обов`язків.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила апеляційну залишити без задоволення, а ухвалу суду першої інстанції – без змін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ