Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заповненість потягів за період різдвяно-новорічних свят склала майже 70%

У період масових зимових перевезень з 18 грудня по 10 січня в західному напрямку до Львівської області курсувало 40 пар (туди і назад) поїздів, з них три пари – категорії Інтерсіті+ та 2 регіональні поїзди. Про це повідомили в Укрзалізниці.

Задля забезпечення масових зимових перевезень Укрзалізниця збільшила періодичність курсування трьом парам пасажирських поїздів, відновило курсування 9 пар пасажирських поїздів, у тому числі один поїзд – категорії «Інтерсіті+» (№745/746 за маршрутом «Київ – Славське», так званий «Лижний експрес»). Також було призначено шість пар додаткових потягів.

Керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Шевченко повідомив, що на Львівщині в обох напрямках було перевезено 226400 пасажирів. Загальна заповненість потягів склала 69%.

«Радіємо тому, що Львівщина уже котрий рік поспіль є пріоритетним напрямком для туристів на період різдвяних та новорічних свят, а вони подорожують зокрема і залізничним транспортом, – наголосила керівниця управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації Наталя Табака. – Тут наші гості мають змогу і долучитись до традицій святкування трьох різдвяних празників,і отримати належні сервіси з поселення, харчування та супроводу. Багато хто не зміг поїхати відпочивати за кордон через обмеження, пов’язані з пандемією COVID-19. Тішить те, що при виборі альтернативи мешканці сходу, центру й півдня України обирають Львівщину. Заповненість потягів свідчить про це».

Нагадаємо, що «Лижний експрес» курсує за маршрутом «Київ – Славське» з середини грудня. Він мав бути тимчасовим – до 17 січня, однак завдяки популярності цього потяга його курсування було продовжено принаймні до кінця лютого. З 15 грудня до 17 січня потяг перевіз 20 470 пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ