Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Запрошуємо на відкриття фірмового магазину Столичної Ювелірної Фабрикитм у Трускавці!

Новий ювелірний магазин провідного українського бренду відкриється в місті Трускавці в п'ятницю, 7 липня.Фірмовий бутик відтепер можна буде відвідувати, відправляючись на шопінг до ТЦ «Вектор», розташованого за адресою: вул. Стебницька, 43а. Від класичних обручок до шикарних діамантових прикрас — в асортименті бренду знайдуться бездоганні коштовності на будь-який смак і бюджет.

Столична Ювелірна Фабрика за 25 років роботи завоювала репутацію провідного бренду в галузі виробництва та продажу ювелірних виробів. Компанія пропонує не лише традиційні прикраси, а й ефектні дизайнерські коштовності з ексклюзивних колекцій. Унікальні прикраси підкреслять вашу індивідуальність, подарують неповторний шарм будь-якому образу або стануть чудовим подарунком для найрідніших.

Ювеліри компанії — це справжні митці та майстри своєї справи. Кожен виріб, створений їхніми руками, відрізняється неперевершеною якістю та деталізацією.

Крім того, бренд пропонує низку інших переваг:

  1. Розмаїття унікальних дизайнів. Ми прагнемо до інновацій та прояву творчості у створенні дизайну ювелірних виробів. Кожна прикраса від Столичної Ювелірної Фабрики — це втілення естетики, гармонії та стилю.
  2. Використання найкращих матеріалів. Для виробництва використовуються ювелірні сплави та камені преміальної якості. Покупці можуть бути впевнені в якості та довговічності кожної прикраси.
  3. Індивідуальний підхід. Ми розуміємо, що кожен клієнт має свої унікальні побажання та смаки. Тому ми готові створювати неповторні вироби на індивідуальне замовлення. Також є можливість замовити персональне гравіювання.
  4. Репутація та надійність. Сотні тисяч покупців з усієї країни вже оцінили переваги бренду. Прикраси Столичної Ювелірної Фабрики стають справжніми сімейними реліквіями та передаються з покоління в покоління. До того ж на всі вироби надається безстрокова гарантія.

Асортимент бренду налічує десятки й сотні тисяч різноманітних прикрас, серед яких срібні та золоті каблучки, сережки, кольє та ланцюжки, кулони й браслети, релігійні та весільні прикраси та багато іншого.

Завітайте до нового магазину в Трускавці, щоб особисто переконатися в якості виробів та підібрати для себе бездоганне доповнення стилю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ