Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Запускати дрони можна лише за погодженням СБУ

Служба безпеки України вкотре попереджає про заборону проведення польотів безпілотних літальних апаратів (БПЛА) та легких літаків над Львовом та Львівською областю. Запуск БПЛА та легких літаків проводяться виключно з погодження Служби безпеки України у Львівській області.
Фото ДПСУ

«Дякую всім свідомим громадянам, установам, журналістам, які звертаються для отримання дозволу для запуску БПЛА. Це надзвичайно важливо»,  - зазначила речниця управління Служби безпеки України у Львівській області Роксолана Яворська.

Нагадаємо, що всі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога.

Інформуємо, що вимоги пункту 4 розділу ІІ Правил використання повітряного простору, а саме – «польоти безпілотних повітряних суден масою до 20 кг включно виконуються без подання заявок та отримання дозволів на використання повітряного простору» - під час воєнного стану не діють.  

За порушення вказаних вимог зловмисників буде притягнено до відповідальності за статтями 109-114 Кримінального кодексу України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ