Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зараз всіх тут поріжу: у Львові чоловік погрожував патрульним розбитою пляшкою

Як повідомили 02 березня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, чоловік з розбитою пляшкою погрожував поліцейським захищаючи подругу, яка перебувала у розшуку.
Фото: патрульна поліція Львівської області

В останній день календарної зими, близько 15-ї години, піший екіпаж патрульної поліції у Шевченківському районі помітив підозрілу особу, яка озиралася навкруги та намагалася втекти. Зупинивши її для перевірки документів, патрульні встановили, що 23-річна громадянка перебуває в активному розшуку за ч.2 ст.185 (Крадіжка вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) ККУ.

Під час посадки затриманої в автомобіль, який приїхав на допомогу, до поліцейських підійшов невідомий чоловік, почав поводитись агресивно, висловлюватись нецензурною лайкою до інспекторів, штовхатися, чіплятися за формений одяг та перешкоджав затриманню жінки. Після чого, він підійшов до сміттєвої урни дістав скляну пляшку розбивши її, пішов в напрямку патрульних зі словами "зараз всіх поріжу тут". Він розмахував нею і швидко наближався до патрульних. Інспектори вибили цей предмет з рук та затримали чоловіка. Невідомим виявився 38-річний мешканець Івано-Франківської області та за сумісництвом друг цієї громадянки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ч.2 ст.342 (Опір працівникові поліції під час виконання ним службових обов’язків) ККУ

Згодом учасників доставили в Шевченківський відділ поліції.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Брюховичах чоловік вдарив патрульну в обличчя і почав тікати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ