Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Заступника міського голови Хмельницького засуджено до 2 років 6 місяців неволі

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок, згідно з яким колишнього заступника міського голови м. Хмельницький – начальника управління економіки Хмельницького міськвиконкому Валентина Н. засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 2 роки 6 місяців з конфіскацією всього належного йому майна, крім житла. Саме таким чином «увінчалося» його намагання отримати незаконну грошову винагороду за сприяння у приватизації комунального майна. Про це повідомила прес-служба МВС.

 

Нагадаємо, що працівниками відділу протидії хабарництву Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю було встановлено, що Валентин Н., перебуваючи на посаді заступника міського голови Хмельницького та обіймаючи водночас посаду начальника управління економіки, отримав від директора приватної фірми хабара в сумі 26 тисяч доларів США. Саме у стільки держслужбовець оцінив свої «послуги» за позитивне вирішення питання про приватизацію приміщення, що відноситься до об’єкту комунальної власності Хмельницької міської ради.

 

За цим фактом прокуратура Хмельницької області порушила кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч.4 ст.27 та ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ