Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЗАТ „Галнафтохім” здійснило перший купонний платіж по облігаційному займу серії «А»

ЗАТ „Галнафтохім” здійснило перший купонний платіж по облігаційному займу серії «А». Компанія виплатила 211 900 грн купонного доходу за перший купонний період з розрахунку 42,38 грн на кожну облігацію.

ЗАТ „Галнафтохім” здійснило перший купонний платіж по облігаційному займу серії «А». Компанія виплатила 211 900 грн купонного доходу за перший купонний період з розрахунку 42,38 грн на кожну облігацію. Про це „Гал-info” повідомили в прес-службі компанії „Оптіма-Інвест”
Емісія стартувала 3 жовтня поточного року. Цінні папери на суму 5 млн грн були розміщені трохи більше, ніж за два місяці.
Трирічні боргові зобов’язання на суму 5 млн грн розміщалися під 17% річних на перший-четвертий купонний періоди. Емісія отримала високий рейтинг за національною рейтинговою шкалою РА „Кредит-Рейтинг” „uaBBB+”.
ЗАТ «Галнафтохім» займає провідні позиції на ринку агрохімічної продукції та мінеральних добрив Західної України. Компанія має розгалужену власну торговельну мережу, що дає можливість ефективно обслуговувати навіть невеликих клієнтів. Обсяг реалізації продукції провідного в західному регіоні постачальника сільгоспхімії за 2003 рік становив 49 735,2 тис. грн, за 2004 рік – 99 635,4 тис. грн. Обсяг реалізації за 9 місяців 2005 року – 88 932,6 тис. грн.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ