Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали чоловіка, який прийшов забирати викуп за викрадений телефон

Учора, 10 жовтня, у Львові близько 11 години вечора патрульні отримали виклик про конфлікт між двома невідомими на вулиці Шевченка. Інспектори поспілкувалися із заявником і дізналися, що його пограбували четверо осіб. Вони вкрали в нього мобільний телефон. Про це повідомили у Паптрульній поліції Львова

Коли потерпілий зателефонував на свій номер, грабіжники запропонували йому за 1000 гривень повернути майно. Заявника залякали грабіжники, тому він був готовий платити гроші, однак патрульні доправили чоловіка у Шевченківський відділ поліції.

Коли потерпілий спілкувався зі слідчим, до нього знову зателефонували зловмисники. Він домовився зустрітися з невідомими біля Оперного театру на проспекті Свободи.

Екіпаж патрульних вирушив разом з потерпілим на зустрічі. За гроші грабіжники мали повідомити, де лежить телефон. Під час передачі грошей невідомого чоловіка затримали для з‘ясування обставин, його доправили у Шевченківський відділ поліції.

35-річний чоловік сказав, що до нього підійшли невідомій і запропонували заробити 50 гривень за послугу. Однак потерпілий упізнав його і стверджував, що затриманий був серед грабіжників. Далі справу передали слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ