Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали рецидивіста, який в центрі Львова грабував людей

У Львові поліцейські затримали іноземця-рецидивіста, котрий спеціалізувався на крадіжках «мобільників» у відвідувачів кафе та ресторанів. Встановлено, що раніше судимий громадянин однієї з пострадянських країн причетний до скоєння щонайменше восьми крадіжок у Львові. Про це сьогодні, 2 серпня, повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

У Галицький відділ поліції 1 серпня надійшло повідомлення про викрадення мобільного телефону у відвідувачки одного з кафе, розташованого у центральній частині Львова. 

Працівники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Львівщини викрили та затримали зловмисника під час скоєння іншого злочину - у цьому ж кафе він викрав мобільний телефон у ще одної відвідувачки.  

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Особу затриманого встановлено – ним виявився 41-річний громадянин однієї з пострадянських країн, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Речові докази - два викрадених «мобільника», у нього вилучені. 

Іноземець затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Також йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник причетний до скоєння восьми крадіжок у Львові – він «спеціалізувався» на викраденні мобільних телефонів у відвідувачів закладів громадського харчування. 

Досудове розслідування триває.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ