Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали вербувальника жінок у сексуальне рабство

У Львові поліція затримала вербувальника жінок у сексуальне рабство. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

Волинські правоохоронці в міжнародному аеропорту «Львів» затримали 31-річного громадянина України. Він віз за кордон двох жінок для експлуатації в сексуальній індустрії. Спецоперація по затриманню правопорушника проведена співробітниками Нацполіції, СБУ та прикордонниками.

«У рамках цього провадження в міжнародному аеропорту «Львів» був затриманий 31-річний громадянин України. Його затримали під час спроби переміщення громадянок України за кордон з метою їх подальшої сексуальної експлуатації», – повідомив Віктор Кравчук, начальник відділу боротьби зі злочинам, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Чоловік пропонував молодим жінкам «високооплачувану роботу» в одному із курортних міст за кордоном. Зловмисник обіцяв їм добрі умови проживання, зручний графік роботи.

У спецоперації взяли участь працівники Управління СБУ в області та Луцького прикордонного загону.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ