Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали злочинців, які обчистили касу магазину

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників, причетних до крадіжки грошей з каси магазину. Як встановили поліцейські, коли продавець відлучилась у підсобне приміщення, з каси магазину було викрадено виручку в сумі більше трьох з половиною тисяч гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Пустомитівський відділ поліції 18 березня надійшло повідомлення про крадіжку з одного з магазинів у селі Сокільники. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, коли продавець відлучилась у підсобне приміщення, з каси магазину було викрадено виручку у сумі більше трьох з половиною тисяч гривень. Також встановлено, що до скоєння злочину причетні двоє львів’ян віком 24 та 30 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до пяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування. Один із зловмисників затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ