Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримано підлітка за підозрою у розбещенні племінниць

Відрите кримінальне провадження щодо підлітка, який погрожував дітям розправою і скоював відносно них розпусні дії протягом року, повідомив Покровський відділ поліції Донецької області.

Отож, нещодавно до Покровського відділу поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив про те, що 16-річний брат колишньої дружини скоює розпусні дії відносно його малолітніх доньок. Поліція розпочала кримінальне провадження.

При з’ясуванні обставин правоохоронці встановили, що протягом останніх двох років дві дівчинки 8-ми та 6-ти років проживають разом зі своєю 26-річною матір’ю та її співмешканцем. Батько дітей після розлучення проживає окремо, але доньки відвідують батька та бабусю.

Малолітні дівчата розповіли бабусі, що їх рідний 16-річний дядько з літа 2015 року по жовтень 2016 року на вихідних відвідував їх мати та проживав разом із ними. Під час гостювання він, погрожуючи дітям розправою, скоював відносно них розпусні дії. Сестри пояснили, що раніше ані матері, ані будь-кому про це не казали, оскільки боялись дядька.

Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчі Покровського відділу поліції розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

Підлітку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ