Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманий на хабарі мер Винник чекає на порушення кримінальної справи. Доповнено

Правоохоронцями вирішується питання про порушення кримінальної справи за підозрою в отриманні хабара мером Винник Теодором Гудзяком. Про це Гал-інфо повідомив речник ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук.

 

Водночас Денис Харчук відмовився називати подробиці до остаточного вирішення питання про відкриття кримінальної справи.

 

Нагадаємо, учора, 10 лютого, мера міста Винники, що на Львівщині, Теодора Гудзяка затримали за підозрою в отриманні хабара – йдеться про кілька тисяч доларів за виділення земельної ділянки. Цю інформацію Гал-інфо підтвердив начальник міліції Львова Ігор Цікало.

 

Водночас, як стало відомо Гал-інфо з поінформованих джерел, разом з міським головою було затримано кілька осіб. Операцію було проведено у закладі громадського харчування, відомому у Винниках під назвою "Гетьман". 

 

Щодо суті злочинних дій, то, як повідомило джерело, йдеться про хабар  у кілька десятків тисяч доларів. При цьому джерело запевнило, що не сьогодні-завтра затриманим буде висунуто звинувачення. 

    

Крім того, як розповів Цікало УНІАНу, Гудзяк і посередник у передачі хабара у розмірі кількох тисяч доларів були затримані «на гарячому». «Хабар вимагали за виділення земельної ділянки в м. Винники. Кілька тисяч доларів - це лише частина суми хабара, який був потрібний», - уточнив Цикало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ