Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Заверешилось слідство стосовно неправдивих свідчень у справі про ДТП за участі Димінського

Поліція направила до суду кримінальні провадження стосовно учасників смертельної ДТП на Львівщині, які надали неправдиві покази. Про це повідомив Голова Нацполіції Сергій Князєв, інформують у Нацполіції України.

Слідчі завершили досудове розслідування за фактом завідомо неправдивих показів трьох учасників ДТП поблизу села Ямельня у Львівській області. Тоді, у серпні 2017 року, внаслідок аварії загинула 31-річна жінка-водій. Також наразі завершується розслідування справи щодо четвертого учасника цієї автопригоди.

У червні цього року з кримінального провадження за фактом ДТП на Львівщині було виділено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 384 Кримінального кодексу України – за фактом завідомо неправдивого показання свідка під час провадження досудового розслідування, поєднаного зі штучним створенням доказів захисту.

«Слідство завершило розслідування стосовно трьох учасників цієї події. Їм оголосили підозри, направили провадження до суду – щодо неправдивих показів. Деякі учасники цієї дорожньо-транспортної пригоди приховали від слідства правду. Що стосується четвертої особи – розслідування закінчується, справу буде скеровано до суду – також за неправдиві покази», – зазначив очільник Нацполіції.

Нагадаємо, у серпні 2017 року поблизу Львова "Мерседес" бізнесмена Петра Димінського скоїв зіткнення із легковиком молодої айтівниці. Жінка загинула на місці. Провину за вчинене спочатку взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Однак слідство довело, що за кермом у момент аварії був сам бізнесмен. Після ДТП він поїхав до Швейцарії нібито на обстеження і досі не повернувся. Згодом Димінському оголосили про підозру у вчиненні смертельної аварії. На початку 2018 року оголошений у розшук Димінський 

Оголошений у розшук Димінський з'явився на тренуваннях футболістів "Карпат" з'явився на тренуваннях футболістів "Карпат" у Туреччині. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ