Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завершилась призовна кампанія на військову службу осіб офіцерського складу

З Львівщини лави Збройних Сил України поповнили близько сорока офіцерів запасу. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Призвані військовослужбовці впродовж трьох місяців проходитимуть підготовку при вищих військових навчальних закладах Києва, Львова,Одеси та Харкова. Після завершення курсів підвищення кваліфікації вони будуть розподілені у військові частини Збройних Сил України. 

"Офіцери виконуватимуть завдання у частинах за місцем постійної дислокації та не залучатимуться до завдань в районі проведення ООС. Також за ними зберігаються робочі місця та середній місячний заробіток з місця праці. Грошове забезпечення у частинах виплачується в розмірі від 13 000 грн. Тож умови для офіцерів запасу є дуже привабливими", – відзначив військовий комісар Львівського обласного комісаріату полковник Олександр Тіщенко.

Cеред охочих офіцерів запасу були не тільки чоловіки а й жінки. Одна з них обрала для себе професію зв’язківця і вирушила у Київ для здобуття військової кваліфікації з подальшим розподілом у військову частину.

Цьогорічний весняний призов серед офіцерів запасу викликав певний ажіотаж і не всі змогли потрапити у військові частини. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ